otrdiena, 2007. gada 2. oktobris

Ko tālāk?

Pēdējā laikā aizvien biežāk nāk prātā jautājums - ko tālāk? Pagājuši 12 vidusskolas gadi, un nu jau drīz arī (pirmie) 4 augstskolas studiju gadi būs garām. Ko tālāk? Idejas jau ir, tā ka viss it kā būtu kārtībā, taču tās idejas ir vairākas un diezgan atšķirīgas. Kurš ceļš būtu tas labākais nezin neviens. Noteikti vēl daudz kas notiks un izmainīsies līdz brīdim, kad nāksies pieņemt izšķirošo lēmumu, tāpēc iesākumā centīšos attīstīt visas idejas un vēlāk jau redzēs, kas būs tuvāk sirdij. Fakts gan ir viens - atkal tuvojās viens no tiem lielajiem dzīves krustojumiem. Pagājušoreiz trāpīju tieši 10niekā. Kā būs šoreiz? Būs interesanti.

Nevaru nepieminēt vienu nesenu, skumju notikumu no manas dzīves. Nomira mana vecmamma. Katram jau no mums reiz pienāks laiks aiziet no šīs pasaules, tāpēc nav ko tur daudz cīnīties. Ir jāsamierinās un jāpatur atmiņā kopā pavadītie brīži.
Ir gan arī viens cits iemesls, kāpēc to pieminu. Vecmamma aizgāja pēdējā vasaras dienā. Zīmīgi, man liekas. Es arī tā gribētu. Vasara pagājusi, rudens lapa nokritusi..

Nav komentāru: